Biologisch kippenvoer

 VERKOOPPUNTEN | BIO LEGKORRELS | BIO SCHARRELMIX  | BIO SCHARRELGRAAN  | BIO KUIKENMIX

Een biologisch eitje van uw eigen kippen!

Via Organica voeders voor kippen en kuikens zijn samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van biologische teelt. 
Deze voeders zijn 100% plantaardig en uiteraard samengesteld zonder kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. Het ideale voer voor een biologisch ei van uw eigen kippen!
EU biologisch logo
Bio Scharrelgraan  - biologisch gemengd graan
 
Bio scharrelgraan is aanvullend diervoeder voor kippen. Dit gemengde graan bevat geen gerst of andere scherpe zaden zoals haver of boekweit en is daarom ook geschikt als bijvoeding voor fazanten, pauwen, eenden, en andere watervogels en sierhoenders. Bio Scharrelgraan is een gemengd graan met gebroken mais en met zonnepitten. Verstrek Bio Scharrelgraan bij voorkeur aan het eind van de dag, zodat de kippen met volle kroppen de nacht in gaan. Indien mogelijk strooien in het buitenverblijf om het natuurlijk scharrelgedrag te bevorderen .
 
Unieke eigenschappen van dit product
-samengesteld uit zaden van gecontroleerde biologische teelt
-samengesteld zonder kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden.
-aanvullende voeding voor volwassen kippen.
-stimuleert het natuurlijke scharrelgedrag.
-bevat veel natuurlijke vitamine E, goed voor glanzende veren.
-met zonnebloempitten
-100% plantaardig
-geproduceerd in Nederland
 
Verpakking
Verkrijgbaar in 4 kg en 12,5 kg verpakking. De 4 kg verpakking is een bio-plastic gemaakt van maiszetmeel en de 12,5 kg verpakking is van papier.

Voeradvies
Bio Scharrelgraan is een aanvullend voeder en wordt het best gerantsoeneerd aangeboden (maximaal 25% van de totale voedingsopname). Voor een optimale gezondheid raden wij je aan om Bio Scharrelgraan aan te vullen met een volledig diervoeder zoals bio scharrelmix.
 
Samenstelling
Eko tarwe, eko mais (gebroken), eko zwarte zonnepitten.  (Zie voor meer informatie ook: 'Achtergrondinformatie over biologische ingrediŽnten in Via Organica biologische kippenvoeders')
 
Analytische bestanddelen per kilo
ruw eiwit 10,6 %, ruw vet 3,4%, ruwe celstof 2,5%, ruw as 1,5%,
IngrediŽnten van agrarische oorsprong: 100,0%. Waarvan van biologische landbouw: 100%, Waarvan in omschakeling: 0%, Waarvan gangbaar: 0%.  


Via Organica biologische kippenvoeders zijn geproduceerd onder toezicht van SKAL-biocontrole. NL_BIO_01 Skal nr.: 027889.
Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info [@] biologischkippenvoer.nl